De toegewijde partner voor persoonlijke administratiehulp

U wilt dat uw onderneming goed functioneert. En dat u zich voor 100% op uw bedrijf kunt richten. Het is zonde om tijd te verliezen aan alle administratieve en fiscale handelingen waarvan de regelgeving continu wordt gewijzigd.

 

DCR Administratie B.V. is een kleine onderneming en zeer nauw betrokken bij uw bedrijfsvoering. We zijn gespecialiseerd in alle rechtsvormen in het midden- en kleinbedrijf en leveren onze diensten op maat gemaakt voor uw onderneming. We streven naar een samenwerkingsverband waarbij we u ondersteunen bij de afwikkeling van financiële en fiscale zaken.

 

U weet als geen ander wat er in uw onderneming nodig is en wij presenteren u maandelijks de financiële resultaten van uw onderneming. Bovendien nemen we direct met u door waar verbetering dan wel besparingen nodig en/of mogelijk zijn. Betrokkenheid bij uw bedrijfsvoering heeft bij ons prioriteit.

Wat voor administratiehulp zoekt u?

  • Wilt u dat wij uw administratie alleen ondersteunen en periodiek controleren?
  • Wilt u uw boekhouding volledig uitbesteden of een variatie hierop?
  • Of wilt u alleen uw salarisadministratie uitbesteden?

Alles is bespreekbaar en we zoeken gezamenlijk naar de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Bent u een startende ondernemer en nog niet zeker welke rechtsvorm het best past bij uw situatie? Kom vrijblijvend bij ons langs en wij adviseren u over de juridische en fiscale aspecten zodat u vooraf de juiste keuze maakt.